hmpf..


varför ska man blogga när ingen läser, statistiken går bara upp om jag länkar bloggen. ser ingen glädje i att behöva länka så fort jag skrivit ett inlägg..
så nu skiter jag i detta.
invändningar på d?



Söndag

Dagen började m mys hemma, sen åkte vi ut t pappa där d bjöds på påsklunch :-)
Sen blev d spontanbestämmt att vi skulle åka t Jönköping, så nu ligger jag i sängen på ett hotellrum. D blir inte alltid som man tänkt sej, hotellnatt o imorron heldag på bilsportmässan lixom..!
O vad skulle vi göra utan våra fina vänner som förbarmar sej över Sune nu när vi e borta? Underbara<3
Nu blire sova så jag pallar dagen imorron :-)



Påskafton

Blev en sväng nu på fm för att uträtta lite ärenden. Coop bygg har 70% då de ska stänga, blev inget för oss därifrån idag, va på jakt efter balkonglådor men va fasligt utplockat..
Nu håller jag på o plockar lite här hemma medans jag har bröd på jäsning, ska ha med t mamma sen för d blir lite mat o påskmys. Elsa e här över helgen så hon följer med oss hem sen, ska bli så trevligt att få kvalitetstid ihop :-)


Långfredag :-)


Vi har besök av Emma, Johan o Shelby :-) vi har käkat middag o myst, Shelby o Sune har lekt massor..!


Skärtorsdag


Idag har vi firat min gulliga svärmor som fyller år! D va väldigt trevligt :-)
Nu har vi soffmys i kollar på Jägarna 2. Jag har slängt ihop en focaicca som står i ugnen i gräddas, ska bli gott kvällsfika :-)




Test

Testar att blogga från telefonen, bild på kvällens efterrätt :-)


trappspring


såhär ser d ut efter varje promenad, Sune springer upp för trappen o står sen o stirrar ned på mej. ser ut som har säger -snabba dej då tjockis..! haha!


idag har vi matat änderna, gått långpromenad o kört lite lydnad. han har så mycke mer att ge men jag pallar inte riktigt. nya tag imorron! då kanske vi rentav tar bilen o åker ut i skogen o kör lite markeringar o dummyträning, jo -d satsar vi på!

*


long time ago


mer än ett år sedan jag skrivit här, har inte tänkt att "ta upp" bloggen igen. men nåt litet inlägg kan jag bjuda på.

jag har blivit en tjockis..! ;-)


<3