glad


idag är lyckan gjord!
Calle klarade uppskrivningen o uppkörningen..!




massa i skolan


imorse försov jag mej.. 10 i 8 ringde klockan..! stress! men jag hann t skolan i tid iaf. där va d genomgång hela förmiddan. vid lunch pratade jag betyg m min lärare, inga konstigheter.
när jag kom hem va d bara att sätta sej direkt o skriva klart ett arbete som skulle in i dag. *done*
nu har jag börjat m ett annat arbete.. fan, d e så högt tempo nu.. men d e bara att bita ihop o ge sej fan på att inte skjuta upp. 

nu tänker jag iaf ta eftermiddan off (som Matilda sa). d är jag värd!

over and out!

<3


 


lite ditt o datt


jag har så mycke tankar o åsikter. men om jag skriver alla här så kommer jag bli klassad på fel sätt. så jag håller d för mej själv en stund till. *hmm* d e som i skolan typ.. säger man sin åsikt så missuppfattas d direkt, utan eftertanke. 

nu ska jag sörpla i mej lite proviva, tvinga i mej en rågmacka. sen blire plugga hela dagen. får se hur mycket jag pallar. om jag blir klar så ska jag belöna mej m en långpromenad, musik i lurarna, tjocka vantar o en stor halsduk. d e skönt att vara ute..! 
ikväll vill jag hämta min bil. e trött på 240n för tillfället.. den e typ paj igen, o jag vill inte köra den när d e så..

jag ska lägga upp en sedvanlig bilduppdatering inom kort (eftersom jag inte uppdaterar så flitigt för tillfället så kan "inom kort" innebära om en vecka).

full fart


igår va en bra dag! vi fick sluta tidigt i skolan. så jag o Dito tog 245an upp t henne o pluggade hela eftermiddan. gick riktigt bra o vi kände oss nöjda. sen hämtade jag Calle när han slutade jobba. vi bestämde att åka ut t garaget, med ett litet stop på Lund för kaffe bara. men d blev middag, mys o massa bra..! så garaget fick vänta. när vi kom in t stan mötte vi upp Sebban o tog ett par varv. nere i hamnen så anslöt volvo efter volvo, till slut va vi 9 eller 10 bilar där nere..! rätt fränt, från 240 till 940 lixom. d bidde en jävla massa sladdande o en o annan smäll :-)  

idag e jag ledig från både skola o jobb, så d blir att plugga hela dagen till Calle slutar. ska tvätta o damsuga oxå. kanske att jag rastar 240n en liten sväng ;-) 
får se om vi orkar åka t garaget ikväll kanske.


<3






2 4 5


hade Calles bil t jobbet idag.
d gnislar, klånkar, durrar o smäller.. förardörren går knappt att stänga, backen e omöjlig att få i, ett bakljus e krossat. bakluckan går inte att öppna o ena bakdörren e så otät att d låter som den e öppen..
detta e bara en LITEN del av alla fel på denna bil.
den e rolig att köra (älskar manuellt<3) men jag sitter på helspänn hela tiden då d känns/låter som den ska explodera/dö/falla i småbitar närsomhelst..!
för att inte tala om va pinsam den e.. rent allmänt alltså.. 
hatkärlek it is








pixtajm


liten bildupdate:


i stallet m Lotta




mys m Dito




lastat kombin tungt




första snön






jag ÄR duktig


fick mail från min lärare idag, jag har fått MVG på valideringen! alltså blir slutbetyget i kursen vård och omsorg MVG..! känns ruggit bra!
hade även mycket bra respons på senaste inlämnade arbetet i medicin..!

känns hundra att få på pränt att jag e bra på d jag gör, inte för d e nån nyhet för mej men d sporrar t att anstränga sej liiite till lixom. på ett positivt sätt!

"d går bra nu"

umgås lite m Farfar o Farmor en stund sen.
kvällen blir hos Sebban som fyller år!

<3














blajblaj..


igår satte skolan igång efter fem veckors ledigt. jag har iofs jobbat lite o pluggat en del.
idag har jag varit duktig o skickat in två skolarbeten, satt ut tre annonser på sn.se o städat takvåningen.
nu i veckan blire mer skola och jobb. skönt att vara igång igen!

see ya!

<3