lucka o parkering


har ett problem..
va precis nere tvättstugan för första gången. kanon m två maskiner tänkte jag o lastade båda sådär lagom fulla. doserar tvätt o sköljmedel. stänger lucka 1 o startar maskinen. stänger lucka 2, men nähäpp.. se d gick ju inte.. försökte allt, på o av m strömmen, svor, smällde igen luckan, svor, stängde den jätte försigtigt, svor.. gav upp.. så nu kommer min tvättkväll ta dubbelt så lång tid som beräknat..
d va den kvällen åt helvete..
slängde iväg ett mess t Linn, får se om hon kan hjälpa mej. hon om nån borde ju ha koll lixom ;-)

a just d..! vi har idag fått våran allra första arga lapp.. den låg så fint på våran parkeringsplats i garaget i eftermiddags. står att vi inte få ha parkeringen som "avrinningsplats".. W H A T? d e väl för fan inte vårat fel att d snöar ute, o att d inte finns några golvbrunnar i garaget..!
så efter ett par arga samtal t div fastighetsskötare o fastighetsägare så kom vi fram till att vi ska fortsätta precis som vanligt. inte en chans i helvete att vi stannar på gatan o borstar av bilen innan vi kör ner i garaget lixom.

tänk vilken händelserik dag jag haft ;-)





Kommentarer
Postat av: Per

Hahahaha....Men att folk orkar bry sig..hehehe..Snacka om att folk inte har tillräkligt att göra. O andra sidan kan ju säga att ni bidrog till en händelsrik dag för den person som skrev lappen :-) Hej svejs!

2010-01-27 @ 19:59:12
Postat av: Mamma mu

Misstänker att en grön Peugeot kan bidragit till omvandlingen av garage till våtmark. Fick vada fram när jag hämtade RSX. Men tack för lånet av garageplats, det var välbehövligt. Hi hi

2010-01-28 @ 16:21:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback